Potrivit unei frumoase traditii, la fiecare patru ani se organizeaza Conferinta de Stiinta si Ingineria Materialelor Oxidice - CONSILOX.

Avānd īn vedere ca prima editie a Conferintei CONSILOX s-a desfasurat la Brasov īn 1972, la initiativa si sub directa organizare a Prof.dr.doc. Ion Teoreanu, sustinut de  Prof.dr. ing. Petru Balta, aceasta este una dintre cele mai vechi manifestari tehnico-stiintifice din Romānia īn cadrul careia are loc de fiecare data prezentarea si discutarea noutatilor din domeniul materialelor oxidice si promovarea  cooperarii īntre mediul academic si mediul economic. Īncepānd cu editia a X-a, desfasurata la  Timisoara (2008), CONSILOX a devenit o conferinta internationala.
Manifestarea Stiintifica de prestigiu CONSILOX -12 va fi gazduita de Hotel International din Sinaia, īn perioada 16 + 20.09.2016, locul  īn care se vor īntālni specialisti din īnvatamāntul superior, centre de cercetare-dezvoltare-inovare si din productie a materialelor oxidice din Romānia si din tari cu traditie īn acest domeniu.

CONSILOX - 12 va avea sesiuni plenare si prezentari de postere.
Īn cadrul Conferintei se va organiza un work-shop cu tema "Aplicarea conceptului economiei circulare īn industria materialelor oxidice.
Coincinerarea deseurilor īn industria cimentului una din solutiile de realizare a Programului "deseuri zero" pentru Europa"
Va fi organizata de asemenea  o expozitie īn care firmele interesate vor putea prezenta standuri proprii cu  produse si echipamente de cercetare.SINAIA, ROMANIA  16-20 SEPTEMBRIE 2016
A XII-a CONFERINTA DE STIINTA SI INGINERIA MATERIALELOR OXIDICE
CONSILOX
© Ceprocim 2015
INREGISTRATI-VA ACUM!
PREZENTARE CONFERINTA

Consilox 2012